Om oss

På denne siden finner du håndverket til Kjell Petter Henriksen, en veteran med en sjelden kombinasjon av dyptgående VVS-kunnskap og en lidenskap for å dele denne kunnskapen. Med over tre tiår i bransjen, er Kjell Petter selve definisjonen av en mester rørlegger, hvis erfaring spenner over små nødreparasjoner til store industrielle installasjoner.

Kjell Petter startet sin karriere som lærling i Ålesund, og gjennom årene har han tilegnet seg en unik forståelse av det lokale markedets dynamikk og kundenes behov. Hans visjon om å tilby upåklagelig service og ekspertise er grunnlaget for Rørlegger Ålesunds forretningsfilosofi.

Vår Filosofi
Hos Rørlegger Ålesund er vi drevet av en filosofi som setter kunden først. Vi mener at god service starter med tillit, og tillit bygges gjennom kvalitet og integritet. Kjell Petters personlige engasjement i hver jobb sikrer at våre kunder alltid mottar den beste mulige servicen og de mest kostnadseffektive løsningene.

Vårt Team
Kjell Petter har satt sammen et team av erfarne rørleggere som deler hans visjon om kvalitet og kundeservice. Hvert medlem av teamet vårt er håndplukket, ikke bare for deres tekniske ferdigheter, men også for deres vilje til å gå den ekstra milen for våre kunder.

Engasjement for Kvalitet
Kvalitet er ikke bare et ord for oss – det er en standard vi lever etter hver dag. Kjell Petter sikrer personlig at alle prosjekter møter de strengeste krav til kvalitet og sikkerhet, noe som har resultert i at Rørlegger Ålesund har blitt et navn synonymt med pålitelighet og overlegen service.

Bli Kjent med Oss
Vi verdsetter åpenhet og inviterer deg til å bli bedre kjent med oss og våre tjenester. Enten du trenger hjelp til et presserende problem eller søker råd for fremtidige prosjekter, er Kjell Petter og hans team her for å bistå deg.Ta kontakt med oss for en personlig konsultasjon eller besøk vårt showroom for å se eksempler på vårt arbeid. Med Kjell Petter Henriksen ved roret, kan du være trygg på at ditt VVS-arbeid er i de beste hender.[Kontakt oss på: kontakt@rorleggeralesund.no]

Kjell Petter Henriksen

Kjell Petter Henriksen