Våre tjenester

Innholdsfortegnelse

Brannvern

Sikkerhet gjennom kvalitet – Vårt brannverntilbud

Når det gjelder brannsikkerhet, er det ingen kompromisser. Vi tilbyr en omfattende brannverntjeneste som dekker alt fra konsultasjon og design til installasjon og vedlikehold av sprinkleranlegg. Våre systemer er utviklet for å møte strenge norske standarder, og vi jobber tett med kunder for å skreddersy løsninger som passer til både private hjem og kommersielle bygninger. For industrielle klienter tilbyr vi robuste brannsikkerhetssystemer som er designet for å tåle de krevende forholdene i industriområder, inkludert høyt trykk og ekstreme temperaturer. Vi sørger for at ditt anlegg har den nødvendige dokumentasjonen og oppfyller alle krav for brannsikkerhetsinspeksjoner.

Industri

Tilpassede løsninger for industrielle behov

Industrien stiller høye krav til pålitelighet og effektivitet. Vi forstår dette og tilbyr derfor tilpassede rørleggerløsninger som er designet for å holde tritt med din virksomhets behov. Våre tjenester inkluderer installasjon av prosessrørledninger, trykktesting, og vedlikehold av rørsystemer. Vi arbeider med alt fra små verksteder til store produksjonsanlegg, og vi sikrer at alle installasjoner er utført med presisjon og i henhold til norsk industriell standard. Vårt team er også trent i å implementere energieffektive løsninger som bidrar til å redusere driftskostnader.

Pusse opp bad

Skap drømmebadet – Full renoveringstjeneste

Et bad er et personlig rom som fortjener personlig oppmerksomhet. Våre badsrenoveringstjenester inkluderer alt fra rådgivning og design til fullføring av arbeidet. Vi tilbyr installasjon av sanitærutstyr, rørarbeid, flislegging og montering av bademøbler. Vårt team har øye for detaljer og sikrer at alle elementer i ditt nye bad ikke bare er estetisk tiltalende, men også funksjonelle og i samsvar med de siste vann- og energibesparende teknologiene. Vi tar hensyn til våtromsnormer og sørger for at arbeidet er godt koordinert for å minimere ulempen for deg som kunde.

Radiator

Optimal varme med stil – Radiatorinstallasjon og vedlikehold

Riktig varmedistribusjon er essensielt for komforten i ditt hjem. Vi tilbyr profesjonell installasjon og vedlikehold av radiatorer. Enten du ser etter moderne panelradiatorer, tradisjonelle støpejernsradiatorer eller energieffektive løsninger, har vi ekspertisen til å guide deg gjennom valget og sikre en feilfri installasjon. Vi tilbyr også radiatorflushing for å fjerne slam og korrosjon, noe som forbedrer effektiviteten og forlenger systemets levetid.

Rørinspeksjon

Forebygging gjennom innsikt – Avansert rørinspeksjon

Med avansert diagnostisk utstyr utfører vi detaljerte rørinspeksjoner for å identifisere problemer som lekkasjer, blokkeringer eller korrosjon. Dette forebyggende tiltaket kan spare deg for betydelige kostnader ved å unngå større reparasjoner i fremtiden. Vi tilbyr også rørfornying uten graving for eldre rørsystemer, en metode som er kostnadseffektiv og lite inngripende.

Rørleggervakt

Alltid klar – Vår rørleggervakt

Nødssituasjoner venter ikke på kontortider. Vår rørleggervakt er tilgjengelig døgnet rundt for å håndtere akutte rørproblemer. Vi responderer raskt for å løse problemer som vannlekkasjer, oversvømmelser og tette avløp, og vi arbeider for å minimere skader og gjenopprette funksjonaliteten så raskt som mulig.

prosessrørledninger, trykktesting, og vedlikehold av rørsystemer. Vi arbeider med alt fra små verksteder til store produksjonsanlegg, og vi sikrer at alle installasjoner er utført med presisjon og i henhold til norsk industriell standard. Vårt team er også trent i å implementere energieffektive løsninger som bidrar til å redusere driftskostnader.

Tette rør

Rent og klart – Løsninger for tette rør

Tette rør krever rask og effektiv intervensjon. Vi bruker miljøvennlige metoder for å rense tette rør, inkludert høytrykkspyling som effektivt fjerner blokkeringer uten å skade rørene. Vi tilbyr også regelmessig vedlikehold for å holde rørene fri for oppbygging og forhindre tilbakevendende problemer.

Service og vedlikehold

Langvarig ytelse – Vårt vedlikeholdsprogram

Vedlikehold er nøkkelen til problemfri drift av alle rørsystemer. Vi tilbyr skreddersydde vedlikeholdsprogrammer som inkluderer jevnlig inspeksjon, rengjøring og eventuell reparasjon. Dette er ikke bare for å sikre optimal funksjon, men også for å opprettholde garantien på utstyr og installasjoner.

Varmepumpe

Effektiv varme og kjøling – Varmepumpetjenester

Varmepumper er en økonomisk og miljøvennlig måte å regulere temperaturen i ditt hjem. Vi tilbyr full service for varmepumper, inkludert installasjon, jevnlig vedlikehold og reparasjoner. Vi arbeider med alle typer varmepumper, inkludert luft-til-luft, luft-til-vann, og geotermiske systemer.

Oppvaskmaskin

Bekymringsfri oppvask – Oppvaskmaskinservice

Oppvaskmaskinen er en sentral del av kjøkkenet. Vi tilbyr profesjonell installasjon og service for å sikre at din oppvaskmaskin fungerer effektivt. Vi tar oss av vann- og avløpstilkoblinger og tester grundig for å forebygge lekkasjer og andre problemer.

Vaskemaskin

Renhet uten problem – Vaskemaskinservice

En velfungerende vaskemaskin er essensiell i enhver husholdning. Vårt team tilbyr installasjon og vedlikehold for å sikre at din maskin kjører problemfritt. Vi håndterer alt fra vanninntak til avløpsproblemer og sørger for at maskinen din er energieffektiv og pålitelig.